tirsdag 25. september 2012

In the mountains


_photos by me, Kaja Dons

Fra mandag til torsdag forrige uke, var jeg på klassetur til Sjåk i Jotunheimen. Jeg tror de fleste var litt skeptiske ettersom dette var vår erstatning i stedet for Polentur som veldig mange andre 10. klasser gjør, men det viste seg at turen ble veldig vellykket, og vi koste oss masse! Ufattelig koselig å være samlet to av klassene på trinnet i så mange dager. Det er noen fine dager med mange minner som rafting, juving og tur til toppen av Galdhøpiggen jeg vil ha med meg resten av livet. 

mandag 24. september 2012

White Satin


White Satin nr. 459 from Chanel. 

My new darling<3 
Love nailpolish, and this season I will be using bright shades like white and nude. So pretty and elegant.

lørdag 22. september 2012

Grey comf.Cap H&M
Sweater H&M
Trousers Samsøe & Samsøe
Shoes Jeffrey Campbell
Scarf Acne

What I wore one day last week. Confy, grey and black. Just how I like it.

søndag 16. september 2012

I call this holiday


Nå reiser jeg på 10. klassetur og blir borte til og med torsdag, så da blir det ikke mange oppdateringer fra meg frem til det. Prekast!

H.A.P.P.Y.

 Photographie by one of my favorite artists, Helene Fjell.
 Beautiful flowers
 I GOT CANON 5D MARK II!!!!!
 Marc Jacobs watch, loveitsomuch
Jewelry. Heart, cross and silver.

Sist helg feiret jeg konfirmasjonen min, og det var en helt fantastisk dag jeg har sett frem til veldig, veldig lenge! Det er så rart hvor fort tiden går... Jeg kan huske meg selv som 10-åring med sommerfugler i magen over tanken at om noen år var det min tur til å bli konfirmant, og nå for litt over en uke siden ble jeg offisielt erklært konfirmert. Det er rart å tenke på. Jeg fikk så mange fine taler og det var utrolig god mat, samtidig så mange herlige gjester å feire den store dagen med. På toppen av kaka, fikk jeg utrolig mange fine gaver, og er storfornøyd!

// Last weekend, I celebrated my confirmation. It was a lovely day. So many sweet speeches, great food, lovely guests and nice gifts. It's a day I've been looking forward to a long time, and it ended out lovely!

lørdag 15. september 2012

Fall


- This fall I want to drink hot chocolate, travel with my friends, learn to sew, find some new and good music, get a boyfriend, by some new clothes, by some roses I can have on my bedroom (so, so pretty). -

_pictures: dreamy-flower

tirsdag 11. september 2012

White faux fur

/ white fur vest SECOND HAND leather shorts VINTAGE scarf ACNE sunglasses H&M grey college sweater MONKI bag MONKI /

Some days ago, I walked around in my white faux fur, one of my favorite pieces in my wardrobe. It's so fluffy and keeps me warm, so it's perfect for the fall.


mandag 10. september 2012

FW / DiaryI wish I worked on Fashion Week.

torsdag 6. september 2012

Bedrooms and stuff +


Bilder av soverom og interiør er noe jeg kan sitte og titte på i evigheter. Interiør har så lenge jeg kan huske, alltid vært en interesse, og jeg har veldig lyst til å jobbe med noe innen det en gang når jeg blir eldre. Jeg gleder meg litt til å flytte ut og få meg en egen leilighet som jeg kan innrede akkurat som jeg vil om noen år jeg, det blir gøy!

onsdag 5. september 2012

Acne scarf

_scarf Acne

Sist uke fikk jeg endelig kjøpt meg det fine lamme ull skjerfet fra Acne jeg har hatt så utrolig lyst på så lenge nå, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Det er varmt, har kjempe bra kvalitet og passer omtrent til hele klesskapet mitt. Soleklart det beste kjøpet mitt hittil i høst.

/ Last week I bought myself the grey lambswhool scarf from Acne that I've wanted for such a long time now, and I couldn't be more pleased! Definitely my best purchase so far this fall.

mandag 3. september 2012

1 skirt - 3 ways

Skirt #1

Skirt #2

Skirt #3

Skirt #3 by kajapetrusson


Three nice outfits for the lovely colorful fall.

-