Follow on Bloglovin

mandag 11. mars 2013

MOVING


 
For litt over to måneder siden, var familien min og jeg på visning, og så på en helt fantastisk loftsleilighet som vi alle forelsket oss i fra første stund. Etter litt tenking og planlegging, bestemte vi oss for å by(!), og FIKK VI LEILIGHETEN! Noe som vil si at jeg nå litt over to måneder senere, er i gang med flytteprosessen, og i løpet av denne uken vil vi ha fått flyttet over alt fra vår gamle hjem hvor jeg nå har bodd i 10 år, og inn i en fancy, råkul loftleilighet!!! Herregud, jeg gleder meg som en liten unge, dette blir så utrolig bra! Ved å se på disse bildene over, får jeg bare enda mer kriblinger i magen med tanke på hvordan jeg vil innrede det nye rommet mitt, og at jeg kanskje kan få kjøpt meg et par nye møbler samtidig. (Kommer til å legge ut en video etter hvert av rommet tenker jeg.)

// This week, my family and I are going to move into a new awesome apartment in centrum of Oslo, and I can't wait! It's so incredible, and I love the thought that I now got the chance to decorate a whole new room, and maybe buy a some new furnitures as well! 

9 kommentarer:

  1. Herregud, så heldig du er! Det er jo drømmeleiligheten min, så lyst og fint!

    SvarSlett
  2. lykke til med flytting! jeg flytta sist uke, og lever fortsatt litt i esker - men det er så gøy å begynne litt på nytt og å komme på plass!
    (og GUD som jeg elsker bildene over!!!)

    SvarSlett
  3. guuud så nydelig! ! heeldig;-)

    SvarSlett
  4. gleder meg til å se resultatet! :D

    SvarSlett
  5. ååå, så heldig du er! jeg kan nesten ikke vente med å flytte inn i egen leilighet når jeg blir student! :)

    SvarSlett
  6. Åhh, helt nyderlig! Drømmehuset :)

    SvarSlett