onsdag 29. mai 2013

BEAUTIFUL FACES
VISIT MY TUMBLR DREAMY-FLOWER.mandag 27. mai 2013

NEW ESSENTIALS
/ primer, Smashbox øyenskygge pallett m/ fargen Retrospeck, vippetang, blending brush, Mac /


Ja, nå var det på tide å oppdatere sminkekolleksjonen litt. Det er jo ikke sånn alt for lenge siden jeg feiret bursdag, og i den anledning fikk noen superflotte gaver, blant annet denne øyenskyggen fra Mac (Retrospeck) og primeren fra Smashbox (som jeg virkelig anbefaler, den er tipp topp) og nå er det plutselig mye morsommere å sminke seg! Bra produkter, gir bra resultat.

mandag 20. mai 2013

ZARA IN MAY


_photos Zara.com

I always find Zara's lookbook photos very interesting and beautiful (the clothes too of course). Just too bad I haven't figured out who the photographer is yet. Anyone who knows?

tirsdag 14. mai 2013

SPRING ESSENTIALS

Spring essentials


Komfortable klær, gode hudprodukter, fine sko, eksotisk frukt og blomster til rommet. Dette er ting jeg gjerne kunne likt å ha rundt meg nå.

mandag 13. mai 2013

GREEN HEELS(pumps H&M)

Disse super fine, dyp grønne skinn-pumpsene kjøpte jeg med meg på salg fra H&M til kun 149 kroner(!!) for en stund siden. Har ikke hatt mulighet til å bruke dem noe særlig, men ser veldig frem til mange anledninger som antageligvis vil dukke opp etter hvert, nå som våren har begynt å blomstre.

Follow on Bloglovin

torsdag 9. mai 2013

DENIM, FRECKLES AND SUNNY DAYS
(denim skirt vintage "La Rose" in Paris jacket H&M Trend t-shirt H&M)

Dette er første gang siden august/september at jeg har gått med bare ben ute, og herregud så godt. De siste dagene har sommerværet virkelig kommet til syne, og jeg har nøtet dagene med shorts, skjørt, iste og soling på terrassen. Trist regnet har kommet tilbake, men jeg velger å tvile på meteorologene og heller håpe på sol og varme de nærmeste dagene. Go bare ben og fregner!


onsdag 1. mai 2013

WARM AND FLUFFY


(bag my grandma's old cardigan/jacket H&M Trend sunglasses market necklace festival)

Jeg kjøpte meg denne supermyke kosebamse jakken på H&M her om dagen, og den har den siste uken blitt erstattet med kåpen min (som nå begynner å bli i varmeste laget) og blitt brukt som ytterjakke. Så utrolig deilig å gå rundt i, føles nesten som om jeg går med et pledd om meg.