tirsdag 25. september 2012

In the mountains


_photos by me, Kaja Dons

Fra mandag til torsdag forrige uke, var jeg på klassetur til Sjåk i Jotunheimen. Jeg tror de fleste var litt skeptiske ettersom dette var vår erstatning i stedet for Polentur som veldig mange andre 10. klasser gjør, men det viste seg at turen ble veldig vellykket, og vi koste oss masse! Ufattelig koselig å være samlet to av klassene på trinnet i så mange dager. Det er noen fine dager med mange minner som rafting, juving og tur til toppen av Galdhøpiggen jeg vil ha med meg resten av livet. 

16 kommentarer:

 1. bedre en turen vår til rjukan ihvertfall!!

  SvarSlett
 2. Var i polen med trinnet i mars, og det var utrolig koselig, men samtidig etter de 10 dagene sammen ble vi jo grundig lei av hverandre og. Koselig at dere faktisk gjorde noe annet sammen, enn å droppe alt. Men en ting du burde gjøre før du dør er å besøke leirene og Polen/Tyskland generelt. Helt fantastisk!

  SvarSlett
 3. It sounds wonderful and the pictures are also great! :)

  SvarSlett
 4. Hvem sa at man må dra så langt hver gang? Klasser her sparer så mye penger at de drar til Portugal og sånt. Selv vil jeg bare til Svalbard og se isbjørner. Virker som en super tur på Jotunheimen, selv om det "bare" var i Norge!

  SvarSlett
 5. Hørtes herlig ut. Virkelig nydelige bilder! Helt sinsykt.

  SvarSlett
 6. Hørtes koselig ut! Du tar kjempefine bilder!

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder! Du er så utrolig flink.

  Vel, tiendeklasseturen våres var bare en simpel sykkeltur med overnatting i fjellet for én natt. Kan vel si jeg misunner de som får dra til Polen, haha.

  SvarSlett
 8. Hey :) Hvilken kamera objektiv bruker du? eller redigerings program? Jeg skjønner ikke hvordan du får bildene dine i så fine farger!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Jeg bruker objektivet 50mm f/1.8 fra Canon og Photoshop CS5 til å redigere. :)

   Slett
 9. åh är det amanda på 2 bilden? :D

  SvarSlett
 10. Utolig fine og inspirerende bilder Kaja! Nå må du høre på noen ord jeg har tenkt lenge på å skrive som en kommetar til deg: Du Kaja Don, er en utrolig fantastisk og ikke minst inspirerende moteblogger som gir meg både helt nydelige bilder og at du deler lidenskapen du har for mote med oss! Du har en utolig fin stil, og virker som en super jente! <3 Og da har jeg bare en siste ting å si: KEEP ON ! <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Åå, tusen takk! Det var veldig hyggelig å høre. :)

   Slett
 11. aww, så ut som dere koste dere masse uansett da! utrolig flotte bilder!

  SvarSlett
 12. Linket deg! http://l0vechristine.blogg.no/1349435530_blogs_i_read_and_reco.html :-)

  SvarSlett
 13. Så sinnsykt fine bilder! Så skikkelig morsomt ut :-)

  SvarSlett